• Natuurlijk, beter slapen!

Valeriaan

Iedereen weet dat een goede nachtrust van groot belang is. Door goed te slapen zorgt u ervoor dat het lichaam zich goed kan opbouwen en ook kan herstellen wanneer dit van toepassing is. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om goed te slapen. Valeriaan is een ingrediënt die u erbij kan helpen om wat beter te slapen. Door valeriaan te gebruiken, zal uw lichaam zich beter kunnen ontspannen en zal het makkelijker zijn om in slaap te vallen.

Valeriaan en slapen
Veel mensen kampen met slapeloosheid. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo speel stress hierin een belangrijke rol, maar ook de lichamelijke toestand is hier leidend in. Zo kan iemand die zich bijvoorbeeld in de overgang bevindt, of iemand die ADHD heeft vaak leiden aan slaapproblemen. Het is dan niet gek dat mensen graag een handje geholpen willen worden als het gaat om slaapproblemen. Valeriaan in een plant dat al ruim tweeduizend jaar geleden werd gebruikt in het oude Griekenland. Deze kruidachtige plant is altijd een krachtig middel geweest voor mensen die kampen met slaapproblemen. Sinds de ontdekking van de plant, is het eigenlijk nooit uit het beeld verdwenen als natuurlijk en veilig middel tegen slaapproblemen.

Slaapproblemen
Iedereen heeft wel eens te maken met het niet kunnen slapen. Dit is natuurlijk een vervelend probleem, omdat u de effecten hiervan van de volgende dag zeker zult merken. U zult zich lusteloos voelen en daarnaast is het ook niet zo makkelijk om belangrijke zaken te onthouden. U kunt te maken krijgen met concentratieproblemen en bij sommige mensen treedt irritatie zelfs snel op. Dit zijn vervelende zaken die te voorkomen zijn door goed te slapen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan en daarvoor kan Valeriaan hier een goed handje bij helpen.

Wat is valeriaan precies
Valeriaan staat met de Latijnse naam ook wel bekend als Valeriana Officinalis. In de volksmond staat deze plant ook wel bekend als kattenkruid. De plant groeit voornamelijk in grote delen van Europa en Azië. De wortel van de valeriaanplant is waar het allemaal om draait. Deze wortel bevat valereenzuur. Dit is een stof dat werkt als neurotransmitter in het zenuwstelsel. Deze stof kan op verschillende manieren het lichaam binnenkomen. Zo kan de stof worden ingenomen, maar zijn er ook pleisters beschikbaar waarmee ervoor kan worden gezorgd dat valeriaan het lichaam binnentreedt. De capsules en pillen zijn vaak het minst effectief. Dit komt omdat deze voornamelijk bestaan uit synthetische stoffen waardoor het ware effect van valeriaan wordt onderdrukt.

Valeriaan en het zenuwstelsel
Er worden signaaltjes doorgegeven via de zenuwen en dit zorgt voor een rustgevende en kalmerende werking. Zodra het zuur de hersenen bereikt, kan er contact worden gemaakt met de GABA-receptor. Dit is een zeer belangrijke receptor die ervoor zorgt dat spieren zich kunnen ontspannen en dat onrust en gevoel van angst worden afgenomen. Door dit effect zorgt valeriaan ervoor dat u meer rust zult krijgen en dat het uiteindelijk zal leiden tot het sneller in slaap vallen. Dit zal alleen maar gunstige effecten hebben op uw gezondheid.

 • De kracht van transdermaal
 • De kracht van transdermaal

  Orale producten hebben last van First-Pass-Effect en de biologische beschikbaarheid is slechts 15%. De slaappleister heeft een 4 keer hogere biologische beschikbaarheid (75%). Door de langzame afgifte geeft de pleister een geleidelijke dosis gedurende 8 uur.
  • hoge biologische beschikbaarheid (opname)
  • geleidelijke afgifte in 8 uur
 • [ advertentie ]
 • [ advertentie ]

  SLAAPPLEISTERS
  ONTDEK DE KRACHT VAN DE NATUUR
  • 10 natuurlijke ingrediënten
  • 4x effectiever
  • slow release: geleidelijke afgifte over 8 uur
  • 30 nachten voor € 29,95 nu € 24,95
  • Slechts € 0,83 per nacht!

  Bestel online

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker juist werkt.